5 kommentarer till “Veckans bana januari finns nu att springa”

 1. Sprang långa banan i dag med stort nöje. Trots delvis känd terräng blev det en del nya listiga kontrollpunkter och framför allt nya stråk. Lyckades avvika både på kontroll 1och kontroll 12, parallellfel som inte hänt om jag hållit koll på kompassen. Känd (?) terräng kan både hjälpa och stjälpa! Fast och bra underlag utom i kärren. Klarade mig helt torrskodd. Bra jobbat Karin och Margareta! Återkommer med korta banan.

 2. Tack Karin och Margareta för jättebra bana. Sprang i dag långa versionen. Det var många kluriga kontroller på nya ställen och nya sträckningar som var både väldigt roligt och utmanande.

 3. Hej.
  Anders Arfwedson från Frölunda OL.
  Har idag varit och hämtat våran kontroll 33 som satt nära tomtägaren som blev förbannad att vi råkade passera hans tomt. Kontrollen var borta och eran snitsel oxå om det inte är någon av er som tagit den så tar jag för givet att det är tomtägaren som plockat dessa. Har kollat med kommunen idag hur tomterna går i området och enligt kommunen äger han inte dessa utbuktningar. Han på kommunen undrade om jag ville anmäla det. Vet inte hur jag skall göra ännu, men de skulle skicka mig uppgifter om tomtmarker och hur man går till väga i detta.
  Men vi får väl undvika detta område i vilket fall som hälst.
  Mvh Anders Arfwedson Frölunda OL

 4. Tack för info!
  Håller med, vi får undvika att lägga kontroller och stråk i närheten av tomterna fortsättningsvis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *