Klubbkläder 2020

Beställning av orienteringströja, ”Lejontröjan”

Se beskrivning av tröjan nedan samt bild nedan, tillverkaren Trimtex kallar den ”Rapid 2.0 orienteringströja”.

Priset för tröjan är 419 kr i herr/dam-storlek och ungdomar som betalat träningsavgift betalar 250 kr för juniorstorleken.

Glöm inte ange modell och storlek:

  • Junior: 130 cl – 160 cl (XS)
  • Herr: S – XXXL
  • Dam: XS – XXL

Senast 15 mars 2020 behöver vi ha din beställning av lejontröjan till klader@ifmarinvast.se eller telefonnummer kväll/helg [se utskickat e-mail].

Är du intresserad av överdragskläder? 

Jag samlar upp intresseanmälningar för att se om vi kan få in tillräckligt många beställningar.

Byxan ska kunna användas både som tävlingsbyxa och som överdragsbyxa så att den tillsammans med en jacka kan användas som overall. Läs mer om modellerna nedan och på trimtex.se. Priset blir ca 1000 kr för jacka och ca 800 kr för byxa. Kläderna är inte designade ännu men målsättningen är att de blir i liknande färger som våra gamla överdragskläder, se bild på gamla jackan nedan.

Ni kan anmäla intresse för överdragskläder genom klader@ifmarinvast.se eller telefonnummer kväll/helg [se utskickat e-mail]. Senast 25 februari behöver vi din intresseanmälan.

/Hej från Evelina!

Rapid 2.0 orienteringströja

Rapid 2.0 orienteringströja är en kortärmad tröja med fantastisk passform. Orienteringströjan är tillverkad i Coolmax som är ett material som transporterar bort fukt och svett mycket bra. Ryggen består av ett meshtyg för bra ventilering. Orienteringströjan är teknisk och tillverkad i slitstarkt material som tål många turer i tuff terräng. Orienteringströjan upplevs som lätt och luftig på kroppen och har dragkedja i halsen så att den ska vara enkel att ta av och på. Fantastisk passform. Coolmax-material som andas. Teknisk och slitstark. Detta betyder att plagget ska sitta ledigare på kroppen och inte på något sätt kännas stram eller tight. Observera att modellen har utvecklats sedan klubben beställde senast, nu är ryggen tydligen mer ventilerad genom ett porösare tyg där bak.

https://trimtex.se/sv/produkter/herr/orientering/trojor/rapid-2.0-orienteringstroja-herr/220157219-08.html

Överdragskläder – jacka och byxa

Se beskrivningen av klädmodellerna nedan.

Trainer träningsjacka

Trainer träningsjacka är en klassisk och en kundfavorit bland träningsjackorna. Detta är en lätt och mångsidig träningsjacka med utmärkta stretchpaneler i sidorna och under ärmarna, vilket gör jackan flexibel och bekväm, även vid större rörelser. Överdragsjackan är vind- och vattenavvisande och har ventilationsöppningar på ryggen som ventilerar bra vid en lite högre aktivitetsnivå. Detta gör att jackan passar både till träning som löpning, skidåkning och kortare fjällvandringar. Jackan har resår längst ned och enhandsåtdragning som bidrar till en enkel anpassning. Den har även två fickor med blixtlås, hakskydd, mjukt foder i kragen och stormskydd som hindrar vinden från att tränga genom dragkedjan. Dessutom muddar med tumhål och reflexdetaljer för ökad synlighet. Trainer träningsjacka har en tillhörande byxa i både dam- och herrmodeller och är bästsäljaren till företag, klubbar och idrottslag.

https://trimtex.se/sv/produkter/herr/lopning-och-friidrott/jackor-och-vaestar/trainer-traeningsjacka-herr/220160419-08.html

Trainer träningsbyxa

Trainer träningsbyxa är en klassiker och en storsäljare bland träningsbyxor. Detta är en enkel och mångsidig träningsbyxa i ett vind- och vattenavvisande material framtill och ett töjbart material som andas baktill som gör byxan flexibel och bekväm att ha på sig, även vid större rörelser. Förutom det ventilerande materialet baktill, har byxan ventilation under knäna. Den övre delen av byxan har också meshfoder så att den är mer bekväm när du svettas. Dessa funktioner gör att träningsbyxorna passar till något högre aktivitetsnivåer så som löpning, kortare vandringar och annan träning. Det finns även praktiskt blixtlåsöppningar på benen, en elastisk linning med snörning och enhandsåtstramning längst ned, samt blixtlåsficka på höger sida och reflexdetaljer för ökad synlighet. Träningsbyxan har en tillhörande jacka i både dam- och herrmodell och är bästsäljaren till företag, klubbar och idrottslag. Detta plagg har en normal passform och sitter därför lösare på kroppen, det skall inte kännas stramt eller tight på något sätt. 

https://trimtex.se/sv/produkter/herr/lopning-och-friidrott/byxor/trainer-traeningsbyxa-herr/220114317-08.html