Intresseanmälan utbildningshelg 4-5 februari

Hej orienterare!

Det är roligt att så många klubbmedlemmar hjälpt till, både att förbereda träningar och medverka i tävlingsarrangemang. En och annan har också efterfrågat stöd vid användning av banläggningsprogram.

För den intresserade finns nu möjlighet att lära sig banläggning i OCAD och få tips om teknikträning samt användning av MEOS (enkelt orienteringssystem för träning och tävling). Allt detta ingår i ett prisvärt tvådagarspaket ”Ledarlyftet”.

Alternativt erbjuds delar av detta eller enskilda utbildningar för Banläggarkort 1 och 2 samt tävlingsledare i en- eller tvådagarsprogram. För den erfarne finns också kartritarutbildning.

Närmast till hands för de flesta i klubben är nog Ledarlyftet eller Banläggarkort 1.

Du som deltar i någon av dessa utbildningar blir självklart en tillgång i klubben men du kommer också att utveckla din egen orienteringsförmåga.

Nedan finner du en länk till programmet lördag-söndag 4-5 februari i Vara Folkhögskola. Anmälan är redan öppnad och efterfrågan troligen stor efter ett par års COVID-uppehåll.

Styrelsen vill därför gärna ha din preliminära (icke bindande) intresseanmälan senast den 15 december. Gösta 070-558 42 55,  som deltagit tidigare, kan svara på frågor.

https://www.svenskorientering.se/Distrikt/vastergotlandsorienteringsforbund/Utbildning/Utbildningshelg2023/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *